Ne add fel

Előfordul, hogy a legnagyobb igyekezet ellenére nem jönnek össze a dolgok. Úgy látszik, hogy minden erőfeszítésünk hiábavaló volt. A legnagyobbakkal is megesett már ez. Gondoljunk csak Steve Jobs-ra, hogy érezhette magát amikor kirúgtak az Apple Inc-től? Amikor Michael Jordant kitették az iskolai csapatból?
Néha jönnek kudarcok annak ellenére, hogy nem érdemeljük meg, de ha mindennél jobban szeretnénk a sikert akkor elérhetjük célunkat. Sok embertől hallom, hogy hazánkban nincs lehetőség, meg külföldön biztos sokkal sikeresebb tudna lenni. De ez nem így van. Egy sikeres ember mindenhol sikeres. A lényeg, hogy soha ne adjuk fel csak azért mert egy kudarc ért minket. Egy igazi vállalkozó ezt nem engedheti meg.

Tehát, csak légy kitartó! Ha azt érzed jó amit csinálsz akkor csak idő kérdése, hogy mikor vonzod be a sikert az életedbe. Ez nem motiváció kérdése, hanem egy próba. Képes vagy elmenni a végletekig, hogy sikeres legyél vagy megelégszel az átlagossággal, csak azért mert azt könnyebb elérni?

Megjegyzések