A becsület


A legtöbb vállalkozó, akivel kapcsolatba kerültem megtanított arra, (még ha ezt nem is tudták) hogy nem éri meg csalni. Aki csal, az könnyen jut pénzhez, rövid ideig élvezi is tudja. A felgyorsult világunkban ez nagyon kívánatos, hiszen gyorsan jön a pénz. Ezután pedig jön a kudarc is.
Tanuljunk a nagyoktól és ne délibábokat építsünk. Legyen a vállalkozásunk olyan, ami jövőre is működni fog. Tartsuk tiszteletben az adózással kapcsolatos kötelességeinket, még ha nem is értünk vele egyet. A vásárlóink élvezzék a velünk való kapcsolatot. Adjuk meg nekik azt, amit megígértünk, sőt esetenként még többet is. Annyi csaló cég van a legtöbb piacon, ezektől majd előbb-utóbb hozzánk fognak jönni, ha mi megbecsüljük őket.
Egy biztos, ezzel a stratégiával nem leszel holnaptól milliárdos. Ez a nehezebb út, de ennek a végén biztos siker vár és nem fogsz zsákutcába futni. Lehet kis profitod lesz csak, de nem kell rettegve kelned, hogy mi vár majd benn az irodába. Nyugodtabb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb leszel, és pár év múlva pedig sokkal gazdagabb is.

Megjegyzések